Jdi na obsah Jdi na menu

ČAS NASKOČIT... ČEKÁNÍ SKONČILO (6.10.2008)

22. 10. 2008

Zdravím!

Pád starého světa opravdu pokračuje a rozdílné scénáře se stávají více a více zjevnými. Naší mysli může ulehčit, pokud si připomeneme, že jsme loďkou uprostřed konce časů a vše je v božském a dokonalém pořádku. Konec časů.. nacházíme se na konci časů... a když tohle zohledníme, věřím, že si vedeme velmi dobře.

Jak přechod od starého k novému pokračuje, můžeme se tedy tu a tam zaplést do toho či onoho. Tento velkolepý proces vzestupu měl být postupný, aby vše bylo co nejsnadnější. Tudíž, čím více se zaplétáme do toho starého, tím obtížnější se naše životy mohou zdát. A čím více ztělesňujeme to nové, tím lehčí a snazší naše životy mohou být.

Staré energie jsou nyní vystrašené. Na určité úrovni vědí, že odcházejí. Proto se stává stále těžším s nimi jednat, neboť se níže vibrujících energií stále drží za šos bojechtivost, strach, nepříjemnost a extrémní úsilí o udržení alespoň nějaké kontroly. Jakmile my více světelní zahájíme náš pokus o odchod do vyšších sfér, náš pokus může být opětován pevným sevřením a držením ze strany starého. Stejně jako když se plavec pokouší o záchranu topícího, zachránce může být snadno potopen a stažen dolů tím, kdo se topí.

Nyní je velmi důležité zůstat mimo to, co se hroutí, nebo se potopíme s tím. Pokud se tomu vyhneme, snadno se můžeme dostat na místo kouzelných synchronicit, nové jednoty s ostatními a nové reality, kde jsou naše potřeby vždy naplněny.

Nemůžeme zachraňovat starý svět. Nacházíme se teď ve výše vibrujících energiích, tedy není žádná další energie na podporu a zásobování těch starých. Nemají se čeho držet. Pokud se vrátíme, může nás to snadno vcucnout, obrátit naruby, rozhodit a můžeme se ztratit ve víru ustrašených a chamtivých energií. Současné prudké pády jsou způsobeny jednoduše faktem, že tolik duší ještě nedorazilo “na druhou stranu“. Tato skutečnost oznamovala další fázi vyúsťující nyní ve velmi rychlý pád starého... a trvalo skoro celý rok 2008, než tato poslední fáze byla dokončena.

Bylo třeba, aby na palubě bylo dost duší... dostatek jich musel být svolný povolit a nechat starý svět za sebou. Ti, kteří bojují a snaží se držet toho, co nyní musí odejít, jsou zcela jistě ve světě nepříjemností. Je na čase se podvolit nové cestě.

A s ohledem na toto, náš čas nakonec přišel. Nastal konečně čas, abychom naskočili ... naskočili do nového... ne starého. Kdo se nyní nachází ve vašem prostoru? Koho nacházíte po svém boku? V jakém energetickém prostoru nyní sídlíte?

Zatímco staré pokračuje ve svém pádu, ti na druhé straně budou formovat malé udržitelné komunity. V mé malé komunitě zde v horách Nového Mexika se bavíme o celoročních sklenících pro komunitu, vzájemné podpoře při budování přirozených a zemi vyhovujících domovů, apod. Lidé se nyní setkávající více než dříve. Klíčem je dát dohromady naše nadšení za účelem vybudování celku.

“Teplota“ až doposud nebyla úplně ta správná ve všech směrech. Teď je čas naskočit. Je na čase se pohnout kupředu, tvořit, sjednocovat a něco nového začít. A tímto způsobem budeme tedy podporováni.

Říjen přináší mnohým zcela nové projekty. Nastal náš čas. Dokončili jsme naše “znovu-spojování“ /ač tento proces měl u každého odlišný časový rámec/ a jsme úplně připraveni se valit zároveň se vším novým, jelikož jsme hlavními tvůrci. Ti s největším množstvím Světla budou nyní víc než kdy předtím podporovat tuto planetu. Tím, že se vyhneme starému a všemu upadajícímu, a tvorbou nových spojení a nové mřížky reality, nesporně se ocitneme v novém Nebi na Zemi.

Znovuspojování s naším novým Já, novým Já s více a odlišnými odpovědnostmi vůči duchovnímu evolučnímu procesu této planety, uvedlo tedy tyto zcela nové projekty. Takto je vše v Božském a dokonalém pořádku. Některé manifestace těchto opětných spojení či nových prostorů mohou být pociťovány jako nespavost /neb nyní potřebujeme být TADY, a to více než jindy/, nejrůznější bolesti svalů, obzvláště v nohách /neb jsme jimi nyní velmi uzemňováni/, pocit tlaku /jelikož je toho tolik k vyřízení a energie přicházejí prudce/ a dokonce bolesti v horní části zad a oblasti krku, neboť se plněji otevíráme a spojujeme s našimi andělskými křídly.

Srovnat se se svou kreativitou a nadšením je během podzimu klíčem, abyste mohli zůstat ve svém středu a na druhé straně. Zůstanete-li v onom prostoru co nejvíce, umožní to čemukoliv a všemu potřebnému pro nás, aby to samo dorazilo. A ačkoliv může být leckdy těžké sledovat, co se nyní děje v rámci starého, může vás trochu utěšit, když víte, že všichni a každý bude mít tu příležitost se dostat tam, kde my jsme nyní.

Je čas se připravit i s našimi výklady. Tyto arény našich služeb pro ostatní, kteří se nacházejí stále na druhé straně, budou sloužit k naší podpoře, zatímco budeme přecházet do reality, kde již peníze neexistují. Za těžkých časů jsou vždy peníze potřeba. To je nepopiratelný plán, jenž jsme vytvořili na úrovni duší, takže bude fungovat. A pro všechny to takto dobře dopadne. A pokud se nebudeme zabývat našimi výlohami na hranici dimenzí, budeme v jednotě působit s našimi bratry a sestrami na druhé straně, bavit se, radovat, a všechny naše potřeby budou plněny bez většího úsilí, jelikož každý z nás přispívá k tomuto novému celku.

Je třeba, abychom během této doby žili v odloučených oblastech kvůli bezpečí a zajištění? Ne. V r. 2007 zažila oblast San Diega v jižní Kalifornii pár silných požárů. Byla tam tak silná komunitní podpora, nabídka tolika služeb a tolik lidí se spojilo, že skutečně došlo k nadmíře hojnosti, co se pomoci týkalo! Láska a respekt k vlastní komunitě je vše, co je požadováno, ať již sídlíme kdekoliv.

S největší pravděpodobností dojde k více přírodním katastrofám. Východ USA zažije několik předčasných a intenzivních hurikánů. Zatímco jsem tam nedávno pobývala, průběžně jsem zachytávala vize budoucích událostí. Ale jisté je i něco jiného. Jeden rok jsem viděla, že USA zažije ten rok 9 hurikánů. Další den CNN hlásilo, že také předpovídají 9 hurikánů pro ten rok. A nakonec nedošlo ani k jednomu. S takovou nepředvídatelností a s naší schopností činit změny a volit odlišně, neboť jsme hlavními tvůrci, je možný téměř jakýkoliv scénář. Všichni budeme přesně tam, kde máme být. Nemůže dojít k omylu. Nemáme klesnout ke dnu se starým světem. To není součástí plánu.

Jelikož se nyní začínáme skutečně prudce spojovat s našimi novými a potřebnými úlohami, cesty před námi se velmi jasně rozevřou a budeme spojeni s našimi úplně novými projekty, zcela novými lidmi a pár novými zvyky. Opravdu jsou to velice vzrušující časy... a pokud jsme ochotni se pustit, řeka nás zanese k novému břehu.

S přáním nebe ve vašem srdci, hvězdného svitu ve vaší duši a zázraků ve vašem životě v těchto zázračných časech...

Do příště...

KAREN

(přeložila Lucka K.)