Jdi na obsah Jdi na menu

Hledání našeho srdce srdcí (1.2.2008)

9. 2. 2008
Zdravím Vás!

Uklízeli jste poslední dobou ve skříních? Porovnávali věci v poličkách? Procházeli jste uskladněnými a odloženými věcmi a vyřazovali to, co už dál nepotřebujete? Staré CD, co už neposloucháte .... vyhazujete věci, ke kterým už nemáte vztah a už se k vám nehodí? Upravujete a uspořádáváte?

Retrográdní Merkur nám pomáhá v přípravě na nový začátek. Návrat zpět a vyčistění starého je součást tohoto procesu. Instinktivně se připravujeme na to, co přichází, protože už velmi brzy budeme velmi vytíženi všemi projevy nového a nebudeme mít moc času na řešení starých záležitostí. A co víc, staré už nám teď neslouží a nový začátek je také součástí energie minulosti … energie, která neexistuje v této velmi nové realitě, kterou jsme nyní připraveni zažít.

A přichází otázky … “Kam já se odtud vydám? … Už se nemůžu vrátit do starého světa, tak jak byl a kam jsem kdysi patřil, avšak zatím absolutně nemám představu, kam nyní směřuji a mířím! A vůbec, kde je to nové? Vypadá to, jako by pro mě nic nového nepřicházelo a neprojevovalo se! Jen spousta zmatků a nerozhodnosti!” … Ano, je to tak, nemůžeme jít zpět. Protože teď už nejsme v uspořádání se starým. Zásluhou velkého přerovnávání, přestavování, čištění a uvolňovacího procesu, který jsme podstoupili v 2007, už teď nejsme dále v souladu s tím, s čím jsme v souladu kdysi byli.

Už víme, že musíme postupovat k něčemu novému, protože teď je téměř jistě čas pro náš velmi nový začátek. Výzva, které nyní čelíme, je tato - výše vibrující realita, se kterou nyní souzníme, ještě nebyla vytvořena, a tak se nacházíme ve stavu zmatku, pocitů ztracenosti, krizí osobnosti, nedostatku sebevědomí a sebedůvěry, nejistoty … atd.

“Kde je moje místo ve světě?” ptáme se. “A kdo jsem já v tomto světe?” Vcházení do situací a stvořeného starého nás jenom přivádí k pocitu, že je to nepřímá změna a pokud, tak plná zklamání … a mnoho z nás už ví, že nyní je čas pro změnu. Tento stav bytí vytváří také váhavost, nerozhodnost, neurčitost, protože si tím nejsme naprosto jisti či pocit, že nic není takové, jaké by mělo být. Nemůžeme říct ANO! Tak, jak bychom chtěli. Prezidentské volby tady ve Státech jsou toho hezkým příkladem. Jednu chvíli máme favorita a za chvíli je tento kandidát na spodku žebříčku. Zažíváme změnu a obrat každým okamžikem.

Nacházíme se v období nerozhodnosti, zmatku, nejistoty a úzkosti. Věci se ještě pořádně neusadily s ohledem na to, co přichází. Je tu ještě pořád čas pro změnu a čas pro jednotlivce i situace k novým a jiným rozhodnutím - ještě před tím, než dorazí velký nápor nového.

Mnozí postupují kupředu, mnozí nejsou ochotni ke změně či uvolnění starého a tak se hojně vyskytuji nová spojení. A pak najednou, změna je vykonána a otevře se naprosto nový scénář. Je to obtížné zůstat vyrovnáni a držet krok s tímto kolotočem projevů! A objevení a udržení vyrovnané cesty může být skoro nemožné!

A tak jsme v tomto období vybízeni, abychom se zeptali našeho srdce srdcí. Našeho srdce srdcí … té nejhlubší části uvnitř nás … kdo opravdu jsme … a jací opravdu jsme … a co opravdu chceme. Už jsme zanechali velkou část našich starých JÁ vzadu za sebou (a tento proces bude pokračovat znovu a znovu) a nyní se spojujeme s něčím, co se nám může zdát naprosto jiné než jsme kdy znali před tím.

A my jsme se rozvíjeli a poznávali a nyní vibrujeme naší pravdou a čistšími JÁ víc než kdykoliv před tím. To, co jsme chtěli loni, už je teď jinak. Jsou z nás jiní lidé. Když se podíváme velice hluboko dovnitř sama sebe, zjistíme, že nyní opravdu chceme to, co jsme po velmi dlouhou dobu postrádali v našich životech. A snažíme se to vyrovnávat spolu s vytvářením rovnováhy v tom, kdo a co my opravdu jsme.

Je tu však ještě další kousek skládanky. Potřebujeme kolem sebe naše bratry a sestry. Už nemůžeme tvořit a žít osamoceni. Nyní vibrujeme výše než dřív i jako celek. Už “to” nemůžeme dál dělat sami. Potřebujeme druhé tak jako nikdy předtím.

A přicházejí k nám houfně děti. Je to tak vzrušující to pozorovat. Ony jsou tak připraveny pro pobyt tady, a vědí, jak moc bylo dosaženo a že nyní je to na nich, aby byly tady a udržovaly energii pro zcela nový svět. Právě jsem se dozvěděla, že moje dcera čeká dvojčata. Jsme nadšeni a ona přitom neplánovala rodinu a ani nemáme dvojčata v rodině. Tyto noví maličcí tu chtějí být a využívají každičkou příležitost. Oni jsou zcela novou energií a vibrují naprosto jinak než všichni maličcí doteď.

A tak představení ještě není u konce. Je pořád čas na spoustu obratů a otáček, protože věci se před námi otevírají. To nejlepší, co můžeme udělat, je zeptat se sami sebe, co je to, co opravdu chceme, a vyptat se do nejmenších podrobností. Věci nikdy nejsou všechno anebo nic, černé nebo bílé. To nejlepší, co si můžeme přát, je přetvořit naše sny do plánů a do reality, která nám padne jako ulitá. Můžeme chtít trochu tohoto a trochu tamtoho … to všechno nemusí nezbytně vytvořit totéž anebo třeba jen více tohoto a méně jiného.

Je čas k naprosté upřímnosti. Chování a skutky druhých, které nás v minulosti otravovaly a byly nám nepříjemné, mohly být takové proto, že jsme potřebovali a chtěli více od toho, co měli druzí, avšak nedokázali jsme si to uvědomit či to sami sobě dovolit. Situace jako tyto, … a všichni prožíváme …, vznikají z nepochopeni sama sebe.

Nyní se nacházíme ve velmi krásném prostoru, kde to všechno můžeme vytvořit. Můžeme se opravdu a opravdově rozhodnout a uvědomit si, co je to to, co chceme. Co je to, co opravdu chceme a co jsme si možná nikdy nebyli ochotni připustit, či čeho jsme si nebyli vědomi či dokonce na to připraveni ... až do teď.

Mnoho jedinců z první vlny chce jít na odpočinek. Udělali toho pro planetu už velmi mnoho. Tento konec duhy obsahuje přípravu na nový svět, a potom také rozhodnutí - volbu, jestli chceme zůstat v námi vytvořených nebesích anebo jít dál, přestěhovat se, přemístit se do zcela nového univerza, které naše duše ještě nikdy před tím neokusily. Je to čas pro maturitu našich duší. A období jako nikdy před tím.

A tak mnozí si budou velmi silně přát svoje nebe na zemi, jiní budou na místech, kde touží být, aby mohli pomáhat ve jménu lidskosti za účelem dostat více a více duší na palubu a do vyšších království. A ovšem mnozí také budou dělat oboje zároveň. Více o tomto uspořádání a plánu jsem napsala na svých nových webových stránkách, avšak část mě samé chce tak moc na odpočinek, že se projevuje jako “zahlcený” počítač (už čtyři týdny), a dokončení nové webové stránky je v nedohlednu.

Uvědomme si, že jsme vždycky naprosto správně právě tam, kde potřebujeme být, a jako vždycky, všechno je v naprostém a úplném pořádku. Prach se ještě musí usadit, ale nové se přibližuje a přibližuje každým dnem, a až dorazí, bude to úžasný soulad.

Přeji vám nebe ve vašem srdci, hvězdný svit ve vaší duši a zázraky ve vašem životě v těchto časech plných zázraků ….

Překlad: Rozárka, 5.2.2008
Gramaticky a pravopisně upravila: Olga T.