Jdi na obsah Jdi na menu

VSTOUPIT VE SPOJENÍ S NAŠIMI NOVÝMI ZAČÁTKY (13.10.2008)

22. 10. 2008

Zdravím!

Vše se posunuje a utřiďuje a je v pohotovosti za účelem postupu vpřed ve druhé polovině října.

Existují rozdílná stádia této poslední fáze opětovného spojování a někteří z nás mohou být zde, zatímco ostatní jsou jinde, ale je to zcela v božském a dokonalém pořádku, jako vždy. Proces znovupropojování nebo znovuspojování s novým břehem či výše vibrujícím domovem zahrnoval vnitřní vylaďování, stejně jako vnější. Ekonomika tady v USA procházím obdobným procesem, který bude mít vliv na planetu jako celek. A tak, jak se vnitřně vylaďujeme my, ovlivníme taktéž planetu jako celek.

Je to pozoruhodný přechod... ale jelikož mnoho z nás je v předstihu před masami, téměř se nás nedotkne, neboť všechny naše potřeby budou lehko uspokojeny.

Jestli jste z těch, kdo v nedávné době uvolnili spojení s tím starým, můžete se nyní nacházet v místě zkoumání sebe sama, snad zvažujete geografický přesun, a přemýšlíte, co by mohlo být vaší novou rolí. Klíčové je být v klidu, zkoumat nové možností a nadšení, spojovat se znovu s tím, co jste odjakživa skutečně a opravdu chtěli, a nechat věcem zcela volný průběh.

V těchto časech je o nás vždy postaráno. Pokud jsme ve stádiu, kdy se opětovně spojujeme s naším autentickým Já či tento proces necháváme rozvinout, vesmír stojí vždy za námi a podporuje naše potřeby, dokud nejsme s naším sebe-zkoumáním hotovi. Cestovní mapa k tomuto procesu je v mé knize Vstup do nové reality /Stepping Into the New Reality - více k tomu na konci tohoto zpravodajství/, protože tento proces je klíčovou součástí vzestupu a bude pokračovat dále pro mnohé na nejrůznějších stupních vzestupového žebříčku.

Pokud je váš proces znovuspojování hotov či téměř hotov, můžete zjistit, že procházíte stádii zaneprázdněnosti, s inklinací k příliš mnoha projektům, snad se cítíte zavaleni, a zdánlivě neschopni dokončit byť jen jeden jediný. Vše v nejrůznějším stavu rozpracovanosti a neutříděnosti. Jde o to, že stojíme jednou nohou v jedné realitě a druhou ve druhé. V oněch realitách jde o vybudování základů, zahájení nových projektů a dohlížení na podpůrné zdroje, a to do té doby, než to nové dorazí v úplnosti.

Jelikož jsme vybudovali svá nová spojení, začíná nová fáze či nový proud energie, který chce být využit, zatímco současně můžeme stále ještě potřebovat dokončit nějakou starou záležitost, abychom byli hotovi a připraveni na věci nové.

Je to jen záležitost překrytí, zatímco přecházíme z jednoho místa na druhé.

Dalším běžným scénářem posunu s jedné vibrační úrovně na další je zkušenost, kdy se na první pohled vše hroutí a potřebuje být opraveno či slepeno. Zde dochází k vibračnímu nesouladu a věci potřebují být přizpůsobeny či “opraveny“. Musíme stanovit nová uspořádání pro to nové, a je to prostě součástí procesu.

Pokud se toho u vás právě nyní moc neděje a vládne klid a ticho po pěšině, pak vězte, že vaše nová spojení se teprve formují. Spojíte se, jakmile bude vše uspořádáno a hotovo. Každý se nacházíme v odlišné fázi procesu, ale posléze naše nová spojení dorazí, až dorazí! A vskutku dokonale.

Během této doby nových spojení též zažíváme novou jednotu. Jelikož závoj se ztenčuje na pravidelné bázi, konečně začínáme vidět své sousedy, bratry a sestry, jako ty, jimiž doopravdy jsou. Masky začínají padat a jsme znovu sjednoceni s větší částí naší zachované paměti. Pokud jste již dlouho za masky viděli, může být báječné, pokud se k vám nyní připojují další a poznávají jeden druhého!

Tato nová jednota se děje, neboť nastal správný okamžik. Vše je v božském a dokonalém pořádku. Zahajujeme fázi vzájemné podpory. A když si zvolíme nechat odejít to, co teď prudce upadá, dostaneme se pak do skupin lidí s obdobným smýšlením, ochotných a schopných se báječným způsobem spojovat.

Jak jsem mnohokrát v minulosti zmínila, nyní v sobě máme o tolik více Světla, že jsme sami těmi, jimž se potřebujeme podrobit. Není třeba se dále shánět po moudrosti či podpoře mimo nás samé. Nacházíme se na evoluční úrovni, jenž nám umožňuje rozhodnout o svých příštích krocích a dalším stádiu. Připravených je nás dost. Vylíhli jsme se na novou úroveň procesu, v němž se máme stát na Zemi anděly. Nepřiletí vesmírná loď, aby nás zachránila, temnota neovládne planetu a neuskuteční se ani jakýkoliv hororový scénář konce časů. Tyto iluze pocházejí ze staré 3D mentality, nejsou nezbytné a ani nemohou existovat ve vyšších vibracích, v nichž se nyní nacházíme.

Pokračovat v zaměření na temnotu během tohoto procesu přechodu poslouží jedině nechtěnému scénáři úplné iluze, stejně jako jeho umístění do oné reality… reality, jenž je tvořena a udržována těmi, kdo si ji “kupují“ a věnují jí pozornost.

Realita je toto: Přecházíme od starého k novému. Nyní existujeme ve výše vibrující realitě. Cokoliv nevibruje na této nové úrovni, to přestane existovat, jelikož nezbývá žádná podporující energie. Takže se to roztříští. Takto to staré nemůže být podpíráno či zachraňováno. Není to možné. Žádná nová krev ani pozornost to nemůže vrátit. Na toto jsme čekali, je tedy na čase mít radost, pokud se někdo rozhodne zamířit svou pozornost tímto směrem. Spojit se s novým či jiným břehem, to je to, co nás nyní podpoří. Opětovná spojení zažíváme právě kvůli onomu pádu. Vidíte tedy, že je o nás vždy postaráno, a vězte též, že plán vytváříme a uskutečňujeme my sami. Proto jsme vždy správně tam, kde být potřebujeme. Nevytvořili bychom plán či scénář, jenž by ohrozil ty, kteří zde pomáhají. To by nedávalo smysl.

Na vyšších úrovních jde všechno vždy stejným směrem. Neexistuje polarita.... neexistuje temnota. Takzvaná temnota je tu jen proto, aby nás podnítila k vytvoření něčeho nového a odlišného. Temnota je ve skutečnosti taktéž Světlem, neboť vše je vždy Světlem. Kdybychom tady v USA neměli za prezidenta posledních 8 let G.W. Bushe, nebyli bychom tam, kde jsme teď. A teď jsme v prostoru, kde je dostatek jednotlivců ochotných a připravených ke změně... k novému a vyššímu způsobu bytí a žití. G. Bush nám tím vším musel trochu zatřást. Odvedl skvělou práci a svůj úkol splnil dobře. Byl pouhou součástí našeho procesu vzestupu a - na úrovni své duše - věděl přesně, co dělá. Jsme v tom všichni dohromady.

Takže, ona takzvaná “temnota“ se nesnaží ujmout moci. Ukazuje nám cestu. Nepanuje tu válka mezi tmou a Světlem, jelikož všechno je společné. Nejlepší je nyní se zaměřit na to nové, a jednoduše “temnotu“ nechat za sebou pro ty, kteří stále ještě potřebují budíček. Není na nás, abychom se pokoušeli ji porazit. Má své odůvodnění. Naší prací je držet Světlo, tvořit to nové ve vlastních svatostáncích dle naší volby, nechat staré padnout.

Nacházíme se v současnosti v neuvěřitelném prostoru, v neuvěřitelném čase. Když uvolníme to staré, zůstaneme ve svém středu a v klidu, a propojíme se s tím, kým skutečně a doopravdy jsme, automaticky nás to umístí do vyšších sfér. Koncentrace je také důležitá. Pohlížet novým a rozdílným směrem, zaměřit se na odlišnou perspektivu či jen přemýšlet o něčem jiném, když prožíváme zdánlivě těžké časy, to vše nás automaticky vystřelí do nové reality, stvořené jednoduše skrze myšlenku.

Máme nyní příležitost vytvořit, co jsme vždy chtěli. Máme příležitost sejít se v komunitách podle své volby. Máme příležitost nabídnout naše zvláštní nadání a vlohy ostatním, abychom vytvořili celek. Opravdu jsou to časy neuvěřitelné...

Tak se připravte, protože druhá část října přidá na obrátkách, všechno zacementuje a spojí nás tím mnohem bezpečněji k úplně novému začátku! Na jaké straně se rozhodnete být a jaký bude váš nový začátek?

Poznámka: “Stepping Into the New Reality“ je skutečně hotová, ale z nejrůznějších důvodů bude k zakoupení až po spuštění a zaběhnutí nového webu. /platí pro USA, pozn. překl./ Předpokládáme ještě týden, neboť nové stránky jsou již skoro hotové. Děkuji vám za nekonečnou trpělivost a trvalou podporu!

S přáním nebe ve vašem srdci, hvězdného svitu ve vaší duši a zázraků ve vašem životě v těchto zázračných časech...

Do příště...

KAREN

(z angl.originálu přeložila Lucka K.)

http://www.reiki-centrumpraha.cz/duchtrans.html