Jdi na obsah Jdi na menu

Energie z vesmíru - červen 2007

22. 6. 2007

Opět proběhlo energeticky náročné období, kdy jsme se o hodně posunuli a změnili - i když si následky ještě pořádně neuvědomujeme.

Je skoro těžko uvěřitelné, že už uplynul půl rok letošního roku 2007, který je ve znamení příprav na velké změny.

Červen probíhá v takových vibracích, že se cítíme extrémně unaveni, mnohdy zcela odpojeni od zdroje a mnohým z nás se stýská po našem skutečném domově.

Novoluní – 15. června

Příležitost změnit své myšlenkové pochody a zaměřit se na pozitivní vibrace. Bojovat proti negativním nemá smysl, protože boj jenom vede k dalšímu boji. Negativno se dá zničit pouze tak, že se vědomě soustředíme na pozitivní proudy, na to, jaký bychom chtěli svůj svět mít.

Merkur retrográdní – 16.6.–9.7.2007

Merkur je planeta komunikace, která vládne Blížencům, v nichž proběhlo červnové novoluní. V tomto běhu nám pomůže odhalit náš podvědomý odpor vůči určitým přesvědčením. Máme velkou příležitost proniknout do hloubi svého smýšlení a provést změny k lepšímu, tj. k tomu, co nám bude v životě lépe fungovat.

Slunovrat – 21.6.

Svátek léta, radosti ze života, hojnosti. Oslavy Matky Země. I ona prochází obrovskými změnami, citlivější lidé cítí její chvění, pohyby a zprávy, které k nám telepaticky vysílá.

Slunovratová meditace globálního propojení světelných duší:

po relaxaci a prosvětlení svých čaker stáhněte zlaté světlo do srdce Gaiy, prociťte svým srdcem, a vnímejte, jak se světlo propojuje se všemi stejně zaměřenými dušemi na planetě.

Bližší informace o globálním propojení světelných duší viz lightworkers.org/node/4941/


Úplněk – 30. června

Tento měsíc ukončíme zářivým úplňkem na ose Kozoroh - Rak. Dostane se nám jasna v záležitostech týkajících se domova a cest do vnějšího světa, projasnění tématu, jak máme propojeny kořeny a
Vibrace Kozoroha, aktivizované v našem podvědomí, nám dají trpělivost a soustředěnost na řešení věcí, které jsme odkládali a odsouvali. A také pocítíme příliv energie znovuzrození, který nás očekává v červenci - především 7.7. a 17.7.


Přeji Vám příjemné naladění na vlny pozitivních změn, Světlo a Lásku.

Ivana